Kannattaako pikavippi?

Pikavippi voi olla hyvä ja sopiva ratkaisua, mikäli rahasi ovat juuri nyt loppu ja tarvitset tilapäisesti lainaa.

Mikäli tuntuu, että vippitarve on jatkuva, täyty sinun todennäköisesti tarkastella omia kulutustottumuksia ja rahankäyttöäsi. Kulutatko liikaa? Onko rahasi aina loppu? Peruuntuuko leffaan meno tai pizzalla käynti sen takia, että rahasi ovat loppu? Lähes jokaisella on silloin tällöin pulaa rahasta. Kesällä aletaan kaivelemaan talvitakkien taskuja, josko niistä löytyisi jokunen euro. Käsilaukut tutkitaan tarkkaan, ettei sinne jää seteleitä. Se on erittäin yleistä, vaikka useimmat haluavat esittää, että heillä on rahaa. Kuluttaminen on tyylikästä

Yksi vaihtoehto on – jos olet tai sinulla on mahdollisuus olla töissä – palkan nostaminen esimerkiksi lisätöiden avulla. Voit kokeilla jotain keikkatyötä iltaisin tai viikonloppuisin. Sunnuntaitöistä voi saada hyvät lisät ja duuni voi olla mukava vaihtoehto jatkuvalle bilettämiselle.

paras pikavippi nyt

Yhtenä vaihtoehtona lisärahan ansaitsemiseen on tietenkin palkankorotus. On helppo sanoa, että pomolta voi pyytää palkankorotusta. Jossain tapauksissa se voi onnistua, useimmiten valitettavasti ei. Useimmiten se on myös niin, että harvoin sitä palkankorotusta tulee, ellei sitä itse pyydä.

Pikavipin korko on varsin korkea, joten tästä syystä sinun kannattaa ottaa lainaa vain tarvitsemasi rahasumma.

Pikavippilaina on kuin hampurilaisella käynti: jos teet sen pari kertaa vuodessa, ei se haittaa, mutta jos teet sen viisi kertaa viikossa, niin kannattaa miettiä toista vaihtoehtoa. Pikkupahe silloin tällöin ei haittaa, mutta varo, ettei pahe tule tavaksi.

Pikalainoihin voi nimittäin jäädä koukkuun, sillä kukapa meistä ei tahtoisi saada raha helposti ja nopeasti. Ongelma on myös se, että lainojen ongelmat ja haasteet tulevat kohdalla vasta sitten myöhemmin tulevaisuudessa, jolloin niitä on helpompi ohittaa ja keskittyä siihen nautintoon, mikä tulee kun pari sataa euroa rahaa pompsahtaa suoraan tilille käytettäväksi. Tämän takia vippien kanssa pitääkin olla tarkkana.

Kuten sanottua, yksi vippi ei yleensä maailmaa kaada, mutta jatkuvassa käytössä riski ongelmista kasvaa myös samalla todella nopeasti, jonka takia jatkuvaan käyttöön ei yleensä kannata vippejä ottaa. Varsinkaan jos ei tarkkaan tiedä, mitä on tekemässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *