Kuinka maksaa pikalaina nopeasti takaisin (5 vinkkiä)

rahaa heti ilman luottotietoja

Onko sinulla joku tai jonnekin voit kääntyä, kun kipeästi käteistä rahaa? Jos sinulla ei ole säästöjä rakennettu, saatat löytää itsesi rahapulassa rahaa maksaa välttämätön laskun. Yksi vaihtoehto, että et ei ole ehkä harkita on käteisennakkoa yritys, joka lainaa sinulle rahaa jopa kuukauden, kunnes saat seuraavan palkka. Käteisennakkoyritykset voivat tarjota sinulle vain mitä tarvitset päästä läpi out-of-the-tavallinen kuukausi, jonka et ollut valmis. Kuitenkin, kun sinulla on käteisennakkolaina, saatat löytää itsesi kamppailee maksaa se pois ensi kuussa. Eikä lähteä pois yhä enemmän lainaa, mieti näitä Viisi älykästä tapaa maksaa pois lainan hetkessä.

Perustaa Automaattinen PaymentLest unohdat maksaa takaisin käteistä etukäteen tai vahingossa käyttää varoja pankkitililtäsi ennen on mahdollisuus maksaa takaisin velkaa, harkitse automaattisen maksamisen maksaa pois lainan. Jotkut käteisennakkoa velkojien on lomakkeita, jotka voit täyttää, kun olet toimistoissaan perustaa automaattisen maksamisen. Muille yrityksille, sinun täytyy käydä oman pankin perustaa automaattisen luonnos. Kun tämä on määritetty, sinun ei tarvitse huolehtia unohtaen tehdä maksu etkä vahingossa käyttää näitä varoja.

Neuvotella LoanDepending kuinka paljon yritys olet jo antanut käteisennakkoa yritys ja kuinka hyvin he tuntevat sinut, olet ehkä neuvotella uudelleen oman etukäteen joko maksaa takaisin pienempi määrä tai enemmän aikaa maksaa takaisin velkansa. Useimmat käteisennakot johtuvat kuukauden kuluessa. Vaikka et varmasti valmis maksamaan sen takaisin nopeasti, et yksinkertaisesti ei ehkä pysty kanssa seuraavan palkka. Kysy velkojat, jos he olisivat valmiita varmuuskopioida maksun kuukauden tai hyväksyä osasuorituksena ensimmäisen kuukauden aikana. Toinen vaihtoehto on neuvotella alemmalla korolla, joka laskee summa joudut maksamaan takaisin.

Säädä epäämistapausta klo WorkWhen maksat takaisin käteisennakkoa Texasissa, sinun tulee maksaa takaisin lainan, että olet lainannut ja jonkin verran kiinnostusta. Sinun täytyy keksiä keinoja lisätä tuloja niin, että voit helposti kattaa tarvittava määrä. Yksi vaihtoehto on muuttaa epäämistapausta oman W-4 töissä. Tämä muutos yleensä kulkee nopeasti, jos sinulla on hyvä henkilöstöosaston. Kun vähentää ennakonpidätykset näet isomman palkka kuukausittain. Jos olet kuten keskimääräinen amerikkalainen, joka saa lähes $ 3000 vuosittain veronpalautukset, voit nähdä jopa ylimääräinen $ 250 per kuukaudessa palkka tekemällä näin.edullisin pikalaina

Lainata MoneyPerhaps voit lainata rahaa kuukauden tai kaksi läheinen perheenjäsen tai ystävä maksaa takaisin lainan. Riippuen työsi ja pomollesi, voit myös lainata rahaa vastaan ​​seuraavan palkka teidän asemapaikkaan. Jos todella on maksettava takaisin teidän käteisennakkoa ja sinulla ei ole muita vaihtoehtoja, harkitse lainanotto vastaan ​​henkivakuutus tai pyytää rahaa 401 (k).

Lisätä tuloja varten MonthThere monia tapoja, joilla voit tehdä ylimääräistä rahaa kuukaudessa vastaamaan käteisennakkoa tarpeisiin. Voisit poimia puoli työtä, kuten kauden kannan tavaratalon tai Pizzakuskit tai sanomalehden toimituksen työtä. Voisit myös isännöidä omaa Kirpputori, myydä joitakin tavarasi lähetyksen tallentaa tai lahjoittaa plasmasta jostain nopeasti ylimääräistä rahaa.

Vain koska olet ottanut käteisennakkoa ei tarkoita, että sinun on tarkoitus pysyä velkaa ikuisesti. Sen sijaan, seuraamalla muutamia näistä viisasta vinkkejä, voit saada käteisennakkoa maksetaan takaisin kuukauden olet saanut ja voi elää vapaasti ja jälleen kerran selväksi. Kun käytät älykästä taloudellinen tottumukset, voit turvallisesti käyttää käteisennakkoa maksaa yllättäviin menoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *