Lainaa Ilman luottotietoja

Kukin kerran vielä kuin me kokoonnumme esiintyvyys jossa taloudellista tilaa meidän ei anna menossa tasolle kaikkialla tarvitsemme olla. Lainaaminen torilta tai luottokortteja tulee myös ulos kysymyksiä. Voit valita kultaa tai muita taatut lainat, mutta ajoittain sekään ei ole vaihtoehto. Lopulta olet jäänyt yksi vaihtoehto, ja se on henkilökohtainen laina. Kuunteleminen lausuu lainan soi enemmän kelloja kuin ratkaisemaan ongelmia. Menettely on yksinkertainen ja nopea. Et halua hypothecate vakuutukset tai omaisuuden hyötyä tämän lainan. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on mennä kun muutamia yksinkertaisia ​​toimenpiteitä ja auttaa meitä arvostamaan välttämättömyyksiä. Henkilökohtainen laina on yksi helpoimmista lainojen kuka tahansa voi päästä. Vaikka korko on tyypillisesti hyvin suuri henkilökohtainen laina sopii hyvin täyttämään rahaa välttämättömyys monikäyttöä kuten avioliitto, ostavat elektronisten laitteiden ja monet muut.

Tässä ovat muutamia syitä, miksi henkilökohtaisia ​​lainoja ovat helppo saada:

Tarvittavat asiakirjat ovat vähemmän

Ei vakuuksia tarvita

Alhaisen vuositulot tarvitaan

Henkilökohtainen laina Bad CIBIL pisteet käsitellään ja hyväksytty sisälle päivässä, mutta on olemassa useita syitä, miksi he saavat menettänyt kaksi:

Tulot eivät täyttäneet: Jos tulot Hakijan on paljon pienempi kuin pienin lohko päättäväinen pankin sitten on vain jotkin vaihtoehtoisista, että se voi saada hävittää. Tämä johtuu siitä, että tulot auttaa pankkeja päätettäessä taloudellinen tilanne on luotto arvoinen vai ei.

Työpaikkojen pysyvyyttä: Jos kytket työsi usein tai on lyhyt työpaikka, niin myös laina voi hankkia estetty. Myös sama vahvistetaan kautta palkkakuitit ja tiliotteen.10000 laina

Epätarkka tai puutteellinen dokumentointi: kun hakee henkilökohtainen laina, jos väärennettyjä tietoja, kuten virheellisiä tuloa tai tarjota puutteellisia niin mahdollisuudet lainan hylkääminen lisääntyy.

CIBIL laiminlyöjä: On monia muita syitä henkilökohtaisen lainan hylkäämisestä, mutta lähes kaikki yhteistä on, kun hakija on CIBIL laiminlyöjän. Tämä tarkoittaa sitä, että tällainen henkilö on ennen maksuhäiriö lainan tai luottokortilla palautusta tai viivästyy, ERI on liikaa maksuja tasapaino johtaa pieneen CIBIL pisteet. Ja tällaiset yksilöt luokitellaan CIBIL laiminlyöjän Luottolaitosten (kuten pankkien, rahoituslaitosten josta hakea lainaa) ja henkilökohtainen laina (tai minkä tahansa lainan tai luottokortin) hakemuksen heti hävittäneet luotto lainanantajat. Oman CIBIL pisteet osoittavat olitpa luottoa arvoinen vai ei. Ja alhainen CIBIL pisteet, olet todennäköisesti maksamatta jättäminen maksu tulevaisuudessa.

Kyllä, ollessa CIBIL laiminlyöjän, voit hakea lainaa liikaa ja tässä miten saada lainaa:

Valitse vakuudellisten henkilökohtainen laina: Voit pysyä oman omaisuuden, Pitkäaikaiset talletukset, osakkeet, arvopapereita tai jopa kultaa vakuudeksi pankin kanssa. Ja he esittävät, sinulle henkilökohtainen laina Bad CIBIL pisteet edes tarkkailun CIBIL pisteet.

Näyttää korkea palkka: Saattaa olla mahdollista, että ennen johtuen rahoituksen asettamat rajoitukset olisit laiminlyönyttä maksun, mutta nyt voittoja on hyvin korkea. Voit keskustella pankin kanssa. Ne tarkistaa vuositulot todiste ja antaa sinulle lainaa.

Saada lainaa nimissä toisen henkilön perheen on hyvä CIBIL pisteet: Esim jos vaimosi olisi ottanut laina aikaisemmin ja on hyvä korvaus historia ja hyvä CIBIL pisteet sitten hankkia lainaa hänen nimensä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *